Kohtaa Kultasi Kukkialla  17.-19.6.2022

Mikkola on mukana Kohtaa kultasi Kukkialla -sinkkufestareilla. Lisätietoa: https://www.kukkialle.fi/festarit/

Näyttely Navettakalleriassa

Mikkolan Navettakalleriassa on esillä Valkeakoski-opiston maalauskurssin sekä Luopioisten keramiikanharrastajien yhteisnäyttely toukokuun loppuun asti. Avoinna ti–la klo 10–14. Noin seitsemän Muodonmuutoksia ry:n taiteilijajäsentä esittäytyy tulevana kesänä 17.6. – 31.8. Mikkolan aitoissa ja jyvämakasiinissa. Heli Mäkiseltä ja Merja Tanhualta tulee jyvämakasiiniin maalauksia, Tiina Jaakkolalta hevosaiheista grafiikkaa. Hans Viebrock installoi valokuvia jyvämakasiinin yläkertaan ja ONnelliset ihmiset (yksikkö: Petri Pykäläinen & Tiina Poutanen) rakentavat telineitä alakertaan. Aittoihin tulee Juha Tyyskän valokuvia ja Outi Lehtovaaran teoksia. Näyttelyn avajaisia vietetään 17.6. Klo 18 alkaen. 

Vieraat -näyttely on esillä Mikkolan Navettakalleriassa 17.6. – 31.8. 

Vieraat-näyttely liittyy Koneen Säätiön rahoittamaan, Helsingin yliopiston tutkimushankkeeseen Vieraspedot luonnossamme: vuorovaikutukset luontaisten lajien ja ihmisen kanssa.  Hanketta vetää FT Sari Holopainen

Vieraat-näyttelyssä on esillä MuMun kuvataiteilijoiden Heli Mäkisen ja Tiina Poutasen teoksia, jotka syntyivät yhteistyössä hankkeen tutkijoiden kanssa.  Mäkinen ja Tiina Poutanen olivat  mukana Nuuksiossa toteutettavilla keinopesäkäynneillä,  kävivät läpi riistakameroilla kerättyä tutkimusaineistoa ja sen analyyseja, keskustelivat tutkijoiden kanssa ja perehtyivät vieraslajien ympärillä käytyyn tieteelliseen ja yhteiskunnalliseen keskusteluun. 

Näyttelyt Kahvila Pytingissä

Kahvila Pytingissä (avoinna helmikuussa to-la 10–14) on esillä Outi Lehtovaaran kuvia.

Pälkäneläisen Outi Lehtovaaran isoissa töissä on käytetty pesutekniikkaa, pastelliliituja ja pienissä töissä puupiirrostekniikkaa.

Mitä muualla meneillään

Lisää paikkakunnan uutisia ja ajankohtaisia tapahtumia löytyy Kukkialle.fi -sivustolta.