Rajalansaaren sauna ja mökki

Noin 1 km Luopioisten rannasta, Kesäkehräntien parkkipaikalta. Kulku saareen veneellä.
Vuokrattavissa kesäkuukausina. Savusauna vuokrataan lämmitettynä.
Hirsimökki, jossa vaatimattomat majoitustilat 6-10 henkilölle. Ulkokeittiö, teltta- ja nuotiopaikka. Ei sähköä.

Varaukset ja lisätietoa kuntainfosta puh.  050 431 6605.

Hinnasto:

Savusauna lämmitettynä  100,00 €/kerta.

Vuokraaja lämmittää itse  50,00 €/kerta.

Majoitustila 70,00 €/ensimmäinen vrk, 50,00 €/lisävrk

Rajalansaaren savusauna ja hirsimökki

Yleistä

Rajalansaaressa ei ole sähköä eikä juomavesikaivoa. Omat astiat ja peitot/makuupussit mukaan.  Keittokatoksessa on nuotiokahvipannu ja kattila. Roskiksia saaressa ei ole, koska noudatamme kansallispuistokäytäntöä "Vie mennessäs, mitä toit tullessas".

Savusauna

Rajalansaaren savusaunaa vuokrataan myös valmiiksi lämmitettynä. Alueella on uimalaituri, hyvä hiekkapohjainen uimaranta ja keittokatos, jossa grilli. 

Hirsimökki

Rajalansaaren hirsimökissä on nukkumapaikat 6 - 10 henkilölle, avotakka sekä kaasulla toimiva jääkaappi. Mökissä ei ole sähköjä,k äymälät ovat mökin läheisyydessä. Mökissä on patjat ja tyynyt, keittokatoksessa nuotiokahvipannu ja kattila.

Rajalansaaren luonto

Rajalansaaren luonto on monipuolinen: luonnonvaraista lehtometsää lehdoille ominaisine kasvilajineen, rantakallioita, rantapoukamia, kivikkoja ...

Rajalansaaren lehmusmetsikkö on luonnonsuojelulain nojalla rauhoitettu luonnonsuojelualue. Lehmusmetsikköön on parhaillaan muotoutumassa luontopolku opasteineen.

Ja taustalla Kukkialle ominainen kuikan ääni !

Kulku Rajalansaareen

Luopioisten kirkonkylän uimaranta/venelaiturialueella (Talasniemi) on hyvä paikka veneen vesillelaskua varten. Savusaunan ja hirsimökin vuokraan sisältyy soutuveneen käyttömahdollisuus. Soutuvene sijaitsee Rajalanniemen päässä. Huomioithan, että venepaikan läheisyydessä oleva laituri on yksityinen, etkä käytä sitä.